Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

TBMM Başkanı Şentop Kahramanmaraş’ta

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, deprem bölgesine yaptığı ziyaretlerin ikinci gününde Gaziantep ve Kilis’in ardından Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.

Deprem bölgesinde incelemelerini sürdüren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kahramanmaraş’ta ilk olarak Vali Saim Çotur Spor Kompleksi’nde oluşturulan çadır kenti ziyaret etti. Sağlık ve barınma ihtiyaçlarının eksiksiz giderilmesi için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Şentop, devletin tüm imkanları ile seferber olduğunu ve depremzedelerin bir an önce evlerine kavuşması için çalışmaların hızla başlatılmasının önemine dikkat çekti.

TBMM Başkanı Şentop daha sonra Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde oluşturulan koordinasyon merkezine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam