Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Kahramanmaraş’tan uçakla sevk edilen 51 yaralı İstanbul’a getirildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde yaralanan 51 kişi Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri nakliye uçağı ile İstanbul’a getirildi. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından yaralanan 51 kişi Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri uçakla saat 23.00’de İstanbul’a getirildi. Depremzedeler alanda hazır bulunan ambulanslara sağlık ekipleri ve askeri görevliler tarafından taşındı. Yaralılar, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi başta olmak üzere Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

FOTOĞRAF

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam