Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Destici: Partiler kalan 3 milyar liralık hazine yardımını deprem bölgelerine bağışlasın

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BÃœYÃœK Birlik Partisi (BBP) Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, “Hazineden siyasi partilere bu sene 4,5 milyar lira yardım yapılıyor. 1,5 milyarı hesaplara yattı. Geri kalan 3 milyar liralık bir hazine yardımı var. Benim önerim, bu yardımı deprem bölgelerine bağışlamaları yönünde olacaktır” dedi.

BBP Lideri Destici, Afet ve Acil Durum Yönetimi BaÅŸkanlığı’nı (AFAD) ziyaret ederek burada açıklamalarda bulundu. Destici, depremden etkilenenlere ‘geçmiÅŸ olsun’ dileklerini ileterek, deprem olduÄŸu andan itibaren partilileri bölgeye yönlendirdiklerini söyledi. Büyük Birlik Partisi olarak parti genel merkezlerinde deprem koordinasyonu ve yardımlaÅŸma merkezi oluÅŸturduklarını söyleyen Destici, “Ayrıca depremden etkilenen 10 ilde de bu merkezleri oluÅŸturduk, ilçelerde de oluÅŸturma noktasında arkadaÅŸlarımıza tavsiyelerde bulunduk. Türkiye genelinde de bir kampanya baÅŸlattık. Bu kampanyamızda da hem vatandaÅŸlarımız hem de partililerimiz baÅŸta olmak üzere ayni ve nakdi yardım konuları, aynı zamanda kan bağışı konusunda da teÅŸkilatlarımız büyük bir gayret içerisinde” dedi.

‘ÖNERİM BAĞIŞLAMALARI YÖNÜNDE’

Daha sonra siyasi partilere, hazineden yapılacak yardımları deprem bölgelerine bağışlamaları konusunda çaÄŸrı yapan Destici, “Gün beraberlik günü. GeçmiÅŸte yaÅŸanan afetleri nasıl dayanışma içerisinde aÅŸtıysak yine iktidarı ile muhalefeti ile birlik ve beraberlik içerisinde aÅŸacağız inÅŸallah. Biraz erken olacak ama ÅŸunu da söyleyeyim; hazineden siyasi partilere bu sene 4,5 milyar lira yardım yapılıyor. 1,5 milyarı hesaplara yattı. Geri kalan 3 milyar liralık bir hazine yardımı var. Benim önerim, bu yardımı deprem bölgelerine bağışlamaları yönünde olacaktır” diye konuÅŸtu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam