Connect with us

EKONOMİ

BingX’e ‘TradingView En İyi Borsa’ ödülü

Yayınlanma tarihi:

– Kripto borsa şirketi BingX, piyasa analizi platformu TradingView’in 2022 Broker Ödüllerinde üst üste ikinci kez ‘En İyi Kripto Broker/Borsa’ seçildiğini duyurdu. Ödülün, kullanıcıların geri bildirimleri ve incelemelerinin yanı sıra TradingView’in kendi teknoloji bilgilerine göre etkileşim, platform çalışma süresi gibi birçok faktör değerlendirilerek belirlendiği aktarıldı.

Şirket, 2022 yılında, yıllık bazda işlem hacminde yüzde 280 istikrarlı büyüme, kullanıcı tabanında yüzde 350’nin üzerinde genişleme ve 7 dilde (Portekizce, Almanca, Farsça, Tayca, Arapça, Fransızca ve İtalyanca.) destek hizmeti gibi gelişmeler gösterdiğini açıklamıştı. Şirket, Copy Trade işlemlerde yaklaşık 4 milyon takipçiyle 8 binden fazla profesyonel trader’a ulaşıldı ve 130 milyon Copy Trade işlemini gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

BingX, kripto inovasyonlarında liderliğini sürdürerek hem profesyonel hem de yeni trader’lara daha iyi hizmet sunmak hedefiyle 2022 yılında birçok ürününü kullanıma sunduğunu dile getirdi.

Ödüle ilişkin değerlendirme yapan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington,  “BingX, üst üste ikinci kez En İyi Kripto Broker/Borsa olarak tanınmaktan gurur duyuyor. Sadakatli müşterilerimizin ve hayranlarımızın desteği olmadan bunların hiçbiri mümkün olamazdı. Değişim kapıda, yeni zorluklar için kolları sıvadı ve katlanarak büyümeye devam edecek. Güvenlik ve şeffaflık en önemli önceliklerimiz. Daha parlak bir 2023’ü başlatmak için güven ve güçle küresel ekonomik toparlanma için lider bir kripto borsası olarak hizmet edeceğiz” dedi.

 

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla