Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kocaeli – Çalışır halde bırakılan hafriyat kamyonu hareket edip kaldırımdaki yayaya çarptı; kaza kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde çalışır halde bırakıldıktan sonra rampa aşağı hareket eden hafriyat kamyonunun, kaldırımda çarptığı Sedat Çalk (76) hayatını kaybetti. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Çınarlı Mahallesi 11’inci Sokakta meydana geldi. Şoförünün çalışır halde bırakıp, çeşmeden su almak istediği sırada 37 SK 477 plakalı hafriyat kamyonu birden hareket etti. Rampa aşağı ilerleyen kamyon yol kenarında park halindeki hafif ticari araca ardından kaldırımda yürüyen Sedat Çalk’a çarptı. Kamyon, elektrik panosuna çarparak durdu. Çevredeki bir esnafın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedat Çalk, kurtarılamadı. Kamyon şoförü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KAZA KAMERADA

Kaza anı sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, rampa aşağı ilerleyen kamyonun, yol kenarındaki hafif ticari araca sonra kaldırımda yürüyen Sedat Çalk’a çarptığı ve elektrik panosuna çarptığı görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

—————————-

(güvenlik kamerası)

-Kamyonun hafifi ticari araca çarpması

-Kamyonun yaya ve elektrik panosuna çarpması

(aktüel)

-Sokaktan görüntü

-Kamyondan görüntü

-Detay

HABER-KAMERA: Ardacan UZUN/DERİNCE(Kocaeli),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam