Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul – Bakan Kacır: Bugünün dünyasında kuvvetli olmak teknoloji kabiliyetleriyle mümkün

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır İstanbulda düzenlenen Milli İrade Buluşmaları: Türkiye Yüzyılında Sanayi programına katıldı. Programda konuşan Bakan Kacır, “Maalesef kuvvetsizlerin hakkını koruyacak bir düzen orta yerde yok.” diyen Kacır, “Böyle bir düzeni hep birlikte inşa edene adaleti merhameti yeniden insanlıkla buluşturana kadar çok kuvvetli olmak zorundayız. Bugünün dünyasında kuvvetli olmak teknoloji kabiliyetleriyle mümkün. Kendi teknolojisini geliştirmeyen, kendi teknolojisini üretmeyen, kendi imkanlarıyla kendisini koruma kabiliyetine haiz olmayan ülkelerin bu acımasız dünyada ayakta kalması ancak başkalarının lütfuna bağlı” dedi.

MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ İDDİASINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK ZORUNDAYIZ

Bakan Kacır, “Dolayısıyla bizler tarih boyunca hür ve bağımsız olma iddiasını taşımış, İslama en güçlü şekilde hizmet etmiş Türk milleti olarak güçlü ve kuvvetli olabilmek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yılı aşkın zamandır hayata geçirmek için canla başla çalıştığımız milli teknoloji hamlesi iddiasını gerçeğe dönüştürmek zorundayız. Bütün çabamız, bütün gayretimiz bu istikamette. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu süreçte başta savunma sanayi olmak üzere Türkiyenin kendi evlatlarının geliştirdiği, ürettiği sistemlere, ürünlere sahip çıkmayı devletimizin ana yaklaşımı, politikası ve refleksi haline getirdi. Yerlileşme meselesinin, yerli teknoloji üretme geliştirme meselesinin Türkiyenin ana politikalarından biri olmasını mümkün kıldı” şeklinde konuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Bakan Kacır: Bugünün dünyasında kuvvetli olmak teknoloji kabiliyetleriyle mümkün. Fotoğraf: İstanbul,(DHA)

  • Bakan Kacır: Bugünün dünyasında kuvvetli olmak teknoloji kabiliyetleriyle mümkün. Fotoğraf: İstanbul,(DHA)

Continue Reading
Reklam