Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Manisa – Demirci’de yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MANİSA’nın Demirci ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor.

Demirci ilçesi merkezinde sağanak yağmur etkisini sürdürürken, ilçenin yüksek kesimleri olan 1470 rakımlı Akçakertik mevki, Türkmen Dağı ve Bardakçı Mahallesinde kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgeler kısa sürede beyaza büründü.

Demirci – Simav karayolu 1470 rakımlı Akçakertik mevkiinde kar yağışı ile birlikte sis etkili olurken, görüş mesafesi zaman zaman 20 metreye kadar düştü.

Yetkililer kar yağışının devam ettiği Demirci – Simav karayolunda gece saatlerinde yollarda buzlanma meydana gelebileceğinden dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda sürücüleri uyardı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam