Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Savcı, keresteli cinayetin sanığı için müebbet hapis talep etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi’nde geçen yıl eylül ayında Hasan Hüseyin Doğruk, daha önce aralarında tartışma geçtiği belirtilen Aydın Keskin ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Keskin, keresteyle Doğruk’u darbedip yaraladı. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Doğruk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Keskin, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

OLAY KAMERADA

Bu arada olay, sokaktaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaşanan takip ve yere yığılan Hasan Hüseyin Dogruk’un darbedildiği anlar yer aldı.

Aydın Keskin hakkında Eskişehir 3üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık Keskin’in yanı sıra Hasan Hüseyin Doğruk’un eşi Hatice Doğruk, oğlu İlker Doğruk, taraf avukatları, tanıklar ve her iki tarafın yakınları katıldı.

Duruşmada mütalaasını veren savcı, Aydın Keskin için Kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası talep etti. Ayrıca savcı, sanık hakkında indirim ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmamasını istedi. Mahkeme, duruşmayı 26 Marta erteledi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Eskişehir’de Hasan Hüseyin Doğruk’u (60) kereseyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Aydın Keskin (47) için ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Fotoğraf: Eskişehir,(DHA)

  • Eskişehir’de Hasan Hüseyin Doğruk’u (60) kereseyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Aydın Keskin (47) için ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Fotoğraf: Eskişehir,(DHA)

  • Eskişehir’de Hasan Hüseyin Doğruk’u (60) (Fotoğrafta) kereseyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Aydın Keskin (47) için ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Fotoğraf: Eskişehir,(DHA)

Continue Reading
Reklam