Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Trump: İran artık Orta Doğu’nun kaybedeni

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ABD Başkanı Donald Trump, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cehenneme çevrilen İran, Orta Doğu komşularından özür diledi, teslim oldu ve onlara bir daha ateş açmayacağına söz verdi. Bu söz, yalnızca ABD ve İsrailin amansız saldırıları nedeniyle verildi. Onlar Orta Doğuyu ele geçirip yönetmek istiyorlardı. İran, binlerce yıl sonra ilk kez çevresindeki Orta Doğu ülkelerine yenildi. Bana Teşekkürler Başkan Trump dediler, ben de Rica ederim dedim. İran artık Orta Doğunun kabadayısı değil; aksine kaybedeni olmuştur ve teslim olana ya da tamamen çökene kadar onlarca yıl bu şekilde kalacaktır” ifadelerini kullandı.

İrana yönelik saldırıların bugün daha da sertleşeceğini kaydeden Trump, daha önce hedef listesinde olmayan yeni bölgelerin ve grupların hedef alınacağını duyurdu. Trump, “Bugün İran çok sert vurulacak. İranın kötü davranışları nedeniyle şu ana kadar hedef alınması düşünülmeyen bölgeler ve insan grupları, tamamen yok edilme ve kesin ölümle riskiyle karşı karşıya” açıklamasında bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam