Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Gaziantep’te 100 bin fidanla ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu oluşturuldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

GAZİANTEP’in Nurdağı  İlçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 5 bin 400 metrekare alana dikilen 100 bin fidanla ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu ortaya çıkarıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Nurdağı ilçesine bağlı Naimler Mahallesi’ndeki 5 bin 400 metrekarelik alanda 100 bin lavanta, taflan ve mazı fidanı dikilerek ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu oluşturuldu. Yamaç bir alandaki araziye dikilen fidanlarla oluşturulan logo birçok nokta ve Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolundan da görülebiliyor.

Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve beraberindekiler ile bölgede yapılan çalışmayı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam