Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Sözcü Kalın: Rusya-Ukrayna savaşı önümüzdeki aylarda şiddetlenecek görünüyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

CUMHURBAŞKANLIĞI Sözcüsü İbrahim Kalın, “Rusya-Ukrayna savaşı önümüzdeki aylarda şiddetlenecek görünüyor. Bu, daha fazla ölüm, yıkım ve uzun vadeli derin kriz demek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter’daki hesabından, Ukrayna’da devam eden savaşa ilişkin açıklama yaptı. Sözcü Kalın, “Rusya-Ukrayna savaşı önümüzdeki aylarda şiddetlenecek görünüyor. Bu daha fazla ölüm, yıkım ve uzun vadeli derin kriz demek. Ateşkesten esir mübadelesine, tahıl sevkiyatından nükleer güvenliğe kadar her alanda Türkiye müzakere yolunun açılması için yoğun çabalarına devam edecek” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam