Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Sağlık sorunu nedeniyle adliyeye gidemeyince, ifadesi evinde alındı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ilgında oturan Nurettin Bircanın evinde gerçekleşen hırsızlıkla ilgili ‘Hırsızlık’ ve ‘Konut dokunulmazlığını ihlal’ suçundan açılan dava kapsamında, mahkemeye ifade vermesi gerekiyordu. Ilgın 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Enes Demir de sağlık sorunları nedeniyle adliyeye gidemeyen Bircan için, Adalet Bakanlığının adalete erişimin güçlendirilmesi ve eşit bir şekilde sağlanması amacıyla engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı hastalara ilişkin yürüttüğü, Evde adalet hizmeti projesini devreye aldı. Uygulama kapsamında, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ceylan ve adliye kalem personelinin de katılımıyla Bircanın ifadesi evinde alındı. Alınan ifade tutanak altına alınarak yargı sürecine dahil edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Konya’nın Ilgın ilçesinde Adalet Bakanlığı'nın, 'Evde adalet hizmeti' projesi kapsamında adliyeye gidemeyen Nurettin Bircan'ın (90), müşteki sıfatıyla ifadesi evinde alındı. Fotoğraf: Ilgın,(Konya)(DHA)

  • Konya’nın Ilgın ilçesinde Adalet Bakanlığı'nın, 'Evde adalet hizmeti' projesi kapsamında adliyeye gidemeyen Nurettin Bircan'ın (90), müşteki sıfatıyla ifadesi evinde alındı. Fotoğraf: Ilgın,(Konya)(DHA)

Continue Reading
Reklam