Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldürdü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KÜTAHYA’da İsmail Türün (44), evde tartıştığı 3 çocuk annesi eşi Ayşegül Türün’ü  (31) bıçaklayarak öldürdü. Evin karşısındaki markete giderek eşini öldürdüğünü itiraf eden Türün, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kütahya’da temizlik işçisi olan Ä°smail Türün, Hamidiye Mahallesi BeÅŸikkaya Caddesi’ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle eÅŸi 3 çocuk annesi AyÅŸegül Türün ile tartıştı. Çiftin tartışması kısa sürede kavgaya dönüşürken, Ä°smail Türün eÅŸini birçok kez bıçaklayıp evden çıktı ve yolun karşısındaki markete gitti. Burada eÅŸini öldürdüğünü itiraf eden Ä°smail Türün, polise haber verilmesini istedi. Ä°hbar üzerine harekete geçen polis ekipleri katil zanlısı Ä°smail Türün’ü evin önünde gözaltına aldı. Evde yapılan incelemede ise AyÅŸegül Türün’ün hayatını kaybettiÄŸi belirlendi. GeçirildiÄŸi saÄŸlık kontrolünün ardından Ä°smail Türün ifadesi için emniyete götürüldü. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından ise AyÅŸegül Türün’ün cenazesi otopsi iÅŸlemleri için Kütahya SaÄŸlık Bilimleri Ãœniversitesi Evliya Çelebi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin çocuklarından ikisinin olay sırasında okulda olduÄŸu, birinin ise baÅŸka bir odada uyuduÄŸu öğrenildi. Olayla ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturma sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam