Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Zelenskiy: Rusya’nın her yoğun saldırısı yıkıcı olabilir

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sanal medya hesabından Rusyanın son bir hafta içinde Ukraynaya düzenlediği hava saldırılarıyla ilgili paylaşımda bulundu. Rus ordusunun ülkesinde enerji dahil kritik ve sivil altyapıyı hedef aldığını kaydeden Zelenskiy, “Rusyanın her yoğun saldırısı yıkıcı olabilir” ifadesini kullandı.

Zelenskiy, Rusyanın, son bir haftada Ukraynaya düzenlediği hava saldırılarında 1700ün üzerinde insansız hava aracı (İHA), 1380den fazla güdümlü hava bombası ve farklı tiplerde 69 füze kullandığını belirterek, “Ukraynayı güçlendirmek için her liderle çalışıyoruz. Rusyadan gelen tehdidi herkes açıkça anlamalıdır. Bunu en iyi anlayan bizim halkımızdır” açıklamasını yaptı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam