Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Tekirdağ’da kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı; 2 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TEKİRDAĞın Ergene ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjdeki elektrik direğine çarptı, 2 kişi yralandı.

Kaza, ilçenin çevre yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu’dan Ergene istikametine seyir hâlinde olan Serdar Koç yönetimindeki 34 DTP 863 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Serdar Koç ile yolcu olarak bulunan eşi Halime Koç yaralandı. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber- Kamera: Mehmetcan ARSLAN/ÇORLU(Tekirdağ),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam