Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

10 milyon lirayı zimmetine geçirdiği ileri sürülen noter tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Efeler ilçesindeki 4. Noterde çalışan ve işlemlerde imza yetkisi bulunan Burcu Özkan, iddiaya göre; iş yerindeki kasada bulunan toplam 10 milyon lirayı zimmetine geçirdi. Durumu fark eden diğer noter çalışları, polise haber verdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Özkanı gözaltına aldı. Burcu Özkan hakkında, zimmet ve hırsızlık suçlarından iki ayrı soruşturma dosyası açıldı. Özkanın zimmetine geçirdiği paranın 2,5 milyon lirasının noterin, kalan 7,5 milyon liralık kısmının ise noterdeki başka bir arkadaşına ait olduğu öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Burcu Özkan, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Aydın’ın Efeler ilçesindeki 4’üncü Noter'de çalışan ve imza yetkisi bulunduğu belirtilen Burcu Özkan (ortada), 10 milyon lirayı zimmetine geçirdi.Polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.Fotoğraf:Aydın,(DHA)

  • Aydın’ın Efeler ilçesindeki 4’üncü Noter'de çalışan ve imza yetkisi bulunduğu belirtilen Burcu Özkan, 10 milyon lirayı zimmetine geçirdi.Polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.Fotoğraf:Aydın,(DHA)

Continue Reading
Reklam