Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Iğdır – Bakan Kacır, Iğdır AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÇOCUKLARA OYUNCAK TOGG HEDİYE ETTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ağrı programından sonra Iğdıra geçti. Kullandığı Togg aracıyla Iğdır Valiliğine gelen Bakan Kacırı, Vali Ercan Turan ve kurum müdürleri tarafından karşıladı. Bakan Kacır, kendisini çiçekle karşılayan 2 çocuğa ise oyuncak Togg hediye etti. Vali Ercan Turanı ziyaret eden Bakan Kacır, burada kentin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Valilik binasında kentteki sanayicilerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştiren Bakan Kacır, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Iğdır AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde partililerle sohbet eden Bakan Kacır, şunları söyledi:

“Her zaman söylüyoruz; Aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz, yazımız bir kışımız bir bir Allah’ın kuluyuz biz. Ayrımız gayrımız yok. Hep beraber inşallah bu yatırımları hayata geçirecek, Türkiye’nin gençleriyle, çocuklarıyla onların pırıl pırıl bakışlarında gördüğümüz umudu ve hayali gerçeği dönüştürerek, onların önündeki engeli kaldırarak, onların bugün bizlerin başardığından çok daha büyük işleri çok daha büyük projeleri hayata geçirmelerini sağlayacak adımları atarak inşallah hep beraber geleceğe yürüyeceğiz. Bu yolculukta bizim bir gücümüz var, o da dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duran AK Parti teşkilatlarıdır. En büyük gücümüzsünüz. Derdimizi milletimizle paylaşan milletimizin derdine çare olmak için gece gündüz çalışan sahada koşan koşturan, derleyen ama durmak bilmeyen sizlere bütün bu başarılar için çok şey borçluyuz. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizleri var etsin. İnşallah sizlerle beraber nice hedeflere ulaşmak dileğiyle sizleri muhabbetle selamlıyorum.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, ziyaret anısına Bakan Kacır’a anahtar şeklinde üzerinde Ya Allah, Ya Fettah’ yazılı bir tablo hediye etti.

Haber-Kamera: Suat DENİZ / IĞDIR,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam