Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kahramanmaraş’ta heyelan 10 ev toprak altında kaldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Heyelan, akşam saatlerinde merkez Onikişubat ilçesinin kırsalında bulunan Şahinkayası Mahallesi’nde heyelan meydana geldi. Heyelanla birlikte depremzedeler için yapılan 10 köy evi toprak altında kaldı. İlk belirlemelere göre evlerden 3’ü tamamen toprak altında kalarak büyük hasar oluşurken, diğer 7 evde ise kısmı zarar meydana geldi.

Mahalle sakinleri, toprak altında kalan köy evlerinin henüz tamamlanmamış evler olduğunu ve yaşayan kimsenin bulunmadığını belirtirken, heyelanın da bugün Hatay’da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin hemen ardından yaşandığını söyledi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kahramanmaraş’ta meydana gelen heyelan sonucu 10 köy evi toprak altında kaldı. Fotoğraf: Kahramanmaraş, (DHA)

  • Kahramanmaraş’ta meydana gelen heyelan sonucu 10 köy evi toprak altında kaldı. Fotoğraf: Kahramanmaraş, (DHA)

Continue Reading
Reklam