Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Darbedilen lise öğrencisinin annesinden, ‘bıçakla tehdit’ iddiası

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 25 Eylülde meydana geldi. Aynı yaştaki kız öğrenciler B.I.Ç. ile E.A. arasında okul çıkışı henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. B.I.Ç., yaşanan arbedede E.A.yı saçından çekip, yerde sürükleyerek darbetti. Kavga anı, bir başka lise öğrencisi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Tarafların şikayetçi olmasından sonra lise öğrencileri ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öğrencilerden E.A. savcılıktaki ifadesinin ardından ailesine teslim edilirken, B.I.Ç. savcının talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ilk kabul birimine yerleştirildi.

KIZIMIN GÜVENDE OLMADIĞINI BİLİYORUM

Darbedilen E.A.nın annesi Dilek Ş., olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Olaydan dolayı çok zor durumda olduklarını belirten Dilek Ş., “Devlete tabii ki güvenimiz sonsuz ama süreç yavaş işliyor. Şu an olması gereken aslında kızımın okula daha güvenli, daha sağlam bir şekilde gidebilmesi. Ancak, kızım şu an okula gitmek istemiyor. 2 sene önce de azmettirici olan bir kişi, kendinden yaşça büyük arkadaş grubuyla kızımı mezun olduğu ortaokulun yakınında darbettirmişti. Bu olay yaşandığında ailesini arayıp, Kızınız böyle bir şey yaptırdı. Tekrarı olursa polise şikayetçi olacağım dedim. Karşı taraf her ne kadar o gün olumlu yaklaşsa da maalesef ki kızımın bu akranı durmak bilmiyor. Şu an aynı okuldalar ve kızımın güvende olmadığını biliyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değiliz. Ben de kaç gündür işe gidemiyorum. Kızım okula gitmemekte çok diretiyor. Hatta bana; Anne, okula gitmesem tepkin ne olur diye sordu. Düşünün psikolojisi ne durumda. Yani bunu başka bir çocuk da yaşayabilir. Başka bir çocuğun da bunu yaşamaması için yetkililerin gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Olay şu an savcılıkta. Gerekli soruşturmalar yapılıyor” diye konuştu.

Dilek Ş., “Olay günü kızımı aramaya giden yakın arkadaşına, darbeden kişi, Gidin, söyleyin kendisine şikayetçi olursa, kendisini bıçaklarım demiş. Adalete güveniyorum. İnşallah en kısa zamanda gerekli olan yapılacaktır” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Çanakkale'de, lise öğrencisi kızlar arasında çıkan kavgada B.I.Ç. tarafından darbedilen E.A.'nın annesi Dilek Ş., psikolojik olarak iyi durumda olmadıklarını belirtti. Fotoğraf:Çanakkale,(DHA)

  • Çanakkale'de, lise öğrencisi kızlar arasında çıkan kavgada B.I.Ç. tarafından darbedilen E.A.'nın annesi Dilek Ş. (Fotoğrafta), psikolojik olarak iyi durumda olmadıklarını belirtti. Fotoğraf:Çanakkale,(DHA)

  • Çanakkale'de, lise öğrencisi kızlar arasında çıkan kavgada B.I.Ç. tarafından darbedilen E.A.'nın annesi Dilek Ş., psikolojik olarak iyi durumda olmadıklarını belirtti. Fotoğraf:Çanakkale,(DHA)

  • Çanakkale'de, lise öğrencisi kızlar arasında çıkan kavgada B.I.Ç. tarafından darp edilen E.A.'nın annesi Dilek Ş., psikolojik olarak iyi durumda olmadıklarını belirtti. Fotoğraf:Çanakkale,(DHA)

Continue Reading
Reklam