Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Şırnak – Eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı, karnındaki bebeği öldü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞIRNAKın Silopi ilçesinde Irak uyruklu J.M.B.B. (26) isimli hamile kadın, eşi tarafından bıçaklandı. Kadın ağır yaralanırken, karnındaki bebek hayatını kaybetti.

Olay, Silopi ilçesi Dicle Mahallesindeki bir iş yerinde meydana geldi. Irak uyruklu J.M.B.B., eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Silopi Devlet Hastanesine kaldırılan kadının hamile olduğu, karnındaki bebeğinin ise öldüğü belirlendi. J.M.B.B.nin hayati tehlikesi sürerken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber-Kamera: SİLOPİ (Şırnak),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam