Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Von der Leyen: AB, Srebrenitsa soykırımını her zaman hatırlayacak

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Srebrenitsa Anıt Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyaretten sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Von der Leyen, “Srebrenitsa Anıtı’nı ziyaretim beni çok derinden etkiledi. Srebrenitsada 30 yıl önce katledilen 8 bin 300den fazla Boşnak erkek ve çocuğun anısını onurlandırdım ve 30 uzun yıl boyunca kaybın yükünü taşıyan annelere, eşlere ve kızlara saygılarımı sundum” ifadelerini kullandı.

Gerçeği korumanın ve uzlaşma için aktif olarak çalışmanın kendileri için görev olduğunu kaydeden von der Leyen, “Avrupa Birliği, Srebrenitsa soykırımını her zaman hatırlayacaktır” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

—————————————————-

– AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyenin, Srebrenitsa Anıt Merkezi ziyaretinden görüntüler.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam