Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Taksim’deki terör saldırısının firarisi Bilal Hassan’ın kardeşi tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TAKSİM İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının firari şüphelisi Bilal Hassan’ın Beyoğlu’nda gözaltına alınan kardeşi Ahmad Elhac Nwas “Kasten öldürme” ve “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak” suçundan tutuklandı.

Taksim’de 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen terör saldırısının firari şüphelisi Bilal Hasssan’ın kardeşi Ahmad Elhac Nwas Beyoğlu’nda konfeksiyon atölyesinde gözaltına alınmıştı. Ahmad Elhac Nwas’ın 2 yıldır Türkiye’de yaşadığı ve göçmen kimlik numarası aldığı belirtildi. Gözaltına alınan Nwas, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. 

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Şüpheli Ahmad Elhac Nwas’ın savcılıktaki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe şüpheli Ahmad Elhac Nwas “Kasten öldürme” ve “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak” suçundan tutuklandı.

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam