Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

RAMS Başakşehir FK’dan açıklama: Türk Futbolu bu MHK ile devam edemez

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü’nden yapılan, “Türk Futbolu bu MHK ile devam edemez” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda Tümosan Konyaspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde MHKnin maçın hakemi olarak Oğuzhan Çakırı atamasını şaşkınlıkla karşıladık.

Zira sezon başında sakatlık yaşayan hakem Oğuzhan Çakır, Süper Lig’de bu sezon ilk görevini geçtiğimiz haftadaki Kasımpaşa-Fenerbahçe müsabakasında aldı.

Çakır’ın, Fenerbahçe Spor Kulübünün seçim gününde yani zorluk seviyesi çok zor bir maç ile sezona başlaması, iş bilmez MHKnin kulüpleri ve kendi kurumunu ne kadar zor durumda bıraktığını ortaya koymuştur.

Hakem Oğuzhan Çakır bugünkü maçta da hiç hazır bir görüntü vermezken, hataları ile bariz şekilde karşılaşmamızın sonucuna etki etmiştir.

Bu kadar evrensel bir hakemlik yönetimi doğrusunu bile okuyamayan Ferhat Gündoğdu MHKsi, bu liyakatsizlik ve tutarsızlıkları ile derhal Türk futboluna daha fazla zarar vermeden görevden alınmalıdır.”

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam