Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul- Gürsel Tekin: Her sabah bir yalanı, bir iftirayı düzeltmekten yorulduk

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

CHPnin Sarıyerdeki eski İl Başkanlığı binasına gelen Gürsel Tekin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Açıklamanın ardından Tekin, aracına binerek CHP eski İl Başkanlığından ayrıldı.

41 ÇALIŞANIMIZ YOK, 7 ÇALIŞANIMIZ VAR

CHP eski İl Başkanlığında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürsel Tekin, “Türkiyenin gerçek gündemiyle ilgili karşınıza çıkmak istiyoruz. Elimizde devasa projelerimiz var. Uyuşturucu bağımlılığı, sefaletle ilgili, tersine dönüşle ilgili, derin yoksullukla ilgili, aklınıza gelebilecek kayıp çocuklarla ilgili çok büyük çalışmalarımız var. Ama nefes alamıyoruz. Sürekli yalanları düzelt. Sürekli iftiraları düzelt. Size yalvarıyorum. Ne olursunuz? Bunu yapmayın. 41 çalışanınız varmış. Biz 41 kişiyi işten çıkarmışız. Bir kere 41 çalışanımız hiç olmadı. Böyle bir şey mümkün değil. Kayıtlara baktık 7 tane arkadaşımız var. Bu 7 arkadaşımızla ilgili de biz kendilerine şu anda psikolojik baskı altında olduğu için Ne zaman kendinizi rahat hissediyorsanız o zaman gelin dedik. Şimdi her sabah bir yalanı, bir iftirayı düzeltmekten yorulduk. Ama bu iftiracıların, itirafçıların, itirafçıların dostları, arkadaşları, yalan söylemekten, iftira atmaktan yorulmadılar. Kamuoyunun takdirine sunuyorum. Bunların hepsi yalandır, doğru bir şey yoktur. 41 çalışanımız yok, 7 çalışanımız var. 7 çalışan arkadaşlarımızla da hatta 2 tanesi benim il başkanı olduğum dönemden itibaren çalışanlardır. Onlar da bizim kişiliğimizi, karakterimizi çok iyi biliyorlar. Ne zaman kendilerini rahat hissediyorsalar o zaman gelsin işe başlasınlar. Biz kurul olarak arkadaşlarımıza izin vermişiz” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

  • Gürsel Tekin: 41 çalışanımız hiç olmadı Fotoğraf: Canan İLARSLAN, (DHA)

Continue Reading
Reklam