Spor
İlkay Gündoğan, Galatasaray için İstanbul’da
Kulübü Manchester City ile Galatasarayın transferinde anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan’ı taşıyan uçak bugün İstanbul Atatürk Genel Havacılık Terminali’ne indi.
Galatasaraylı yöneticiler ve kalabalık bir taraftar grubu tarafından tezahüratlarla karşılanan İlkay taraftarı selamlayarak üçlü çektirdi. İlkay’ın havaalanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Çok mutluyum. Kendim ve ailem için gurur verici bu durum. Çok heyecanlıyız. Burada olmaktan çok mutluyuz. İnşallah en hızlı şekilde takıma adapte olup, takım arkadaşlarıyla tanışıp zevkli bir futbol oynarız”
Almanya Milli Takımı’nın yanı sıra kariyeri boyunca Nürnberg, Borussia Dortmund, Barcelona ve Manchester City formaları giyen İlkay Gündoğan’ın sağlık kontrollerinin ardından önümüzdeki 24 saat içinde Galatasarayla sözleşme imzalaması bekleniyor.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-İlkay geliş detaylar