Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

1 Eylül Pazartesi Tarihli Spor Gündemi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MİLLİ TAKIM

18.00 A Milli Takım, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemelerinde 4 Eylülde deplasmanda Gürcistanla oynayacağı maçın hazırlıklarına Rivada başlayacak.

FENERBAHÇE

-Fenerbahçenin Benficadan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu İstanbula geldi. Kerem Aktürkoğlu’nun bugün sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

-Fenerbahçe, Marco Asensioyu da özel bir uçakla İstanbula getirdi. 29 yaşındaki futbolcunun, bugün sağlık kontrollerinin ardından kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor.

-Sarı-lacivertliler ayrıca kaleci Ederson’un transferi için futbolcu ve Manchester City ile görüşmelerini sürdürüyor. Tarafların prensipte anlaşma sağladığı transferde, futbolcunun bugün veya yarın İstanbula gelmesi bekleniyor.

TFF

11.00 Türkiye Futbol Federasyonu bir firma ile milli takımlar ana sponsorluğu kapsamında işbirliği anlaşması yapacak.

SARIYER

11.00 Yenileme çalışmaları tamamlanan ve Sarıyer Spor Kulübü’ne ev sahipliği yapacak olan Yusuf Ziya Öniş Stadyumunun açılış töreni yapılacak.

BASKETBOL

Avrupa Basketbol Şampiyonası

14.45 Estonya – Türkiye

VOLEYBOL

-Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası

16.30 Türkiye – Slovenya

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam