Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Eşinin defalarca bıçakladığı kadın, kurtarılamadı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 10 Ağustosta ilçeye bağlı Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. İ.A. ile eşi Ayten Alıcı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile İ.A., eşi Ayten Alıcıyı defalarca bıçakladı. İ.A., daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak eşini bıçakladığını söyledi. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, eşi gözaltına alındı. İ.A. işlemleri sonrası tutuklandı.

Hastanede 20 gündür tedavisi süren Ayten Alıcı, yaşam mücadelesini kaybetti. Ayten Alıcının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerin ardından toprağa verildi.

Soruşturma sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Gaziantep'in Nizip ilçesinde eşi İ.A. (64) tarafından 14 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Ayten Alıcı (64), (Fotoğrafta) 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Fotoğraf: Gaziantep, (DHA)

Continue Reading
Reklam