Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Bursa – Gönen’deki fabrika yangınında ölen 2 işçinin ailelerinden DNA örneği alındı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BALIKESİR’in Gönen ilçesindeki süt ürünleri fabrikasındaki yangında hayatını kaybeden elektrik teknisyenleri Ahmet Can İzmirli ve Özcan Yıldırım’ın cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na getirildi. İşçilerin kimlik tespiti için ailelerinden DNA örneği alındı.

Hasanbey Mahallesi Köyaltı Sokak’ta faaliyet gösteren süt mamulleri fabrikasında dün saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikadaki işçiler tahliye edilirken, ihbarla adrese Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 13 itfaiye aracı, İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığından 2 su ikmal aracı, Yol Daire Başkanlığından 1 iş makinesi, BASKİden 2 su ikmal aracı ile 1 kepçe, Gönen Belediyesinden 2 su ikmal aracı, 1 iş makinesi, Bandırma Belediyesinden 1 su ikmal aracı, Orman Bölge Müdürlüğünden 2 arazöz olmak üzere toplam 25 araç sevk edildi. Alevler, ekipler tarafından 4 saat sonra söndürüldü. Depo ve sevkiyat kısmında çıkarak geniş bir alana yayılan yangında, enerji akışını kesmek için içeri giren fabrikanın elektrik teknisyenleri Ahmet Can İzmirli ile Özcan Yıldırım hayatını kaybetti.

İzmirli ve Yıldırım’ın cenazeleri, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna getirilirken, ailelerden DNA örneği alındı. Cenazelerin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Gönen’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Öte yandan, 2 çocuk babası Özcan Yıldırım’ın yangından bir gün önce oğlu için sünnet düğünü yaptığı belirtildi.

Haber-Kamera: Barış YILMAZ-Ahmet ILGAZLI/BURSA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam