Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Sakarya Nehri’nde kaybolan Görkem’in cansız bedeni bulundu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SAKARYA’nın Adapazarı ilçesinde serinlemek için girdiği Sakarya Nehrine kaybolan Görkem Satmazın (22) arama çalışmalarının 3üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, önceki gün Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte Sakarya Nehri kenarına giden Görkem Satmaz, serinlemek çini girdiği suda akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi ile bölgeye sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler, 4 personel ve 1 botla arama çalışması başlattı. Çalışmalara Kocaeli Sualtı Grup Amirliğinden gelen kurbağa adamlar ile Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de katıldı.

Arama çalışmalarının 3üncü gününde saat 08.00 sıralarında Görkem Satmazın, suya düştüğü yerden 500 metre ileride cansız bedeni bulundu. Sudan çıkartılan Satmaz’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: İsa ÇİÇEK/ADAPAZARI (Sakarya),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam