Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

ABD Eğitim Bakanlığı, askıya alınan yaklaşık 6 milyar dolarlık eğitim fonunu serbest bırakacak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ABD Eğitim Bakanlığı, Donald Trump yönetiminin ‘inceleme’ dolayısıyla askıya aldığı yaklaşık 6 milyar dolarlık eğitim fonunun ilgili okullara aktaracağı bildirdi. Trump yönetimi, harcamaların Beyaz Saray’ın öncelikleriyle uyumlu olmasını sağlamak için gerçekleştirdiği inceleme sürecinde, 1 Temmuz’da yaklaşık 6 milyar dolarlık eğitim fonunu geçici olarak durdurmuştu.

Fonların askıya alınmasının ardından eğitimciler, Kongre üyeleri ve sendikalar, bu fonların ilgili programların yürütülmesi için okullara ivedilikle aktarılması talebinde bulunmuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam