Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Fethiye’de havuza düşen 2 yaşındaki Asil Kemal öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 07.00 sıralarında Menteşeoğlu Mahallesi, Şehit Ali Galip Met Caddesindeki bir villada meydana geldi. Kemal ve Pınar Kaya çiftinin oğlu Asil Kemal Kaya, ailesinin uykuda olduğu sırada evden çıkarak, bahçedeki yüzme havuzunun yanına gitti. Küçük Asil Kemal, villanın havuzuna düştü. Bir süre sonra olayı fark eden Kaya çifti, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri çocuğun hayatını kaybettiği belirledi.

Asil Kemalin cansız bedeni, önce Fethiye Devlet Hastanesi morguna ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam