Güvenlik
İstanbul- Avcılar’da binanın önünde alkol alıp gürültü yapanları silahla yaraladı / ek bilgi ve görüntüyle
Olay, dün gece saatlerinde Cihangir Mahallesi, Yuva Sokakta meydana geldi. İddiaya göre; sokakta oturan G.D, binaların önünde içki içerek gürültü yaptıklarını öne sürdüğü E.Ö. ve O.Şyi uyardı. Aralarında çıkan tartışma bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada yanındaki tabancayı çıkaran G.D., iki kişiyi bacaklarından vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken polis ekipleri olayda kullanılan tabancayla birlikte G.D.yi gözaltına aldı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli G.D., Kasten Yaralama ve Ruhsatsız silah bulundurma suçundan adliyeye sevk edildi.
BİZİ KİMSE BURADAN KOVAMAZ
Gözaltına alınan G.D.nin annesi, “Çocuklar birbirine camdan bağırıyor, onlar aşağıdan bağırıyor, oğlum da yukarıdan bağırıyor. Oğluma ne olduğunu sordum. Oğlum da aşağıdakilere apartmanın önünde bağırmayın, başka bir yere gidin demiş. Aşağıdakiler de oğluma bizi kimse buradan kovamaz demiş. Oğlum, annem hasta diyerek apartmanın önünden gitmelerini tekrar söylemiş. Aşağıdakiler de oğluma Gel gel ama elin boş gelme demiş” diye konuştu.
2 KİŞİDE AYAĞINDAN VURULMUŞ
Olayın meydana geldiği sokakta oturan Murat Yıldırım, “Birisi bağırıyordu; kapımın önünden gidin ne işiniz var burada şeklinde uyarıyordu. Ardından aşağıdakiler de küfürle karşılık verdiler. Ondan sonra silah sesleri duydum. Bir iki ses duydum sonra kalabalık oldu. Sonra polis geldi, gittiler. 15-20 dakika sonra tekrar sesler yükselmeye başladı. Önce birbirlerine küfür ettiler. Ondan sonra tekrar silah sesleri duydum. 2 kişi de ayaklarından vurulmuş” dedi.