Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Cevdet Yılmaz, Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkan Yardımcısı Jie ile görüştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkan Yardımcısı Sayın Xiao Jie ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirdiğimiz görüşmede, bölgesel ve küresel meselelerin yanı sıra ikili ilişkilerimizin geldiği noktayı ve geleceğe dair iş birliği fırsatlarımızı ele aldık. Çin Halk Cumhuriyeti ile iş birliğimizi her alanda daha ileri taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

Yılmaz, “Sayın Jie ile ülkelerimiz arasındaki karşılıklı yatırımları, enerji ve ulaşım projelerini, ticaret ve turizmden güvenlik iş birliğine kadar geniş bir yelpazede verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Tarihi İpek Yolunu canlandıracak ortak projeler ve bölgesel barış konusundaki ortak hassasiyetlerimiz de görüşmemizin önemli başlıkları arasındaydı. Sayın Xiao Jie ve heyetine ziyaretleri ve ülkelerimiz arasındaki iş birliğine sundukları yapıcı katkılar için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam