Connect with us

EKONOMİ

Tüm EYT’lilere mesaj: “Gün birlik olma günüdür ve tam zamanıdır”

Yayınlanma tarihi:

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı,

“İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak dün Torbalı İlçe Sorumlularımızla ve EYT‘li dostlarımızla gündemi değerlendirmek için bir araya geldik.

Toplantımızda Torbalı’da neler yapabilirizi görüştüğümüz, yol haritamızı oluşturduğumuz, daha fazla nasıl EYT’lilere ulaşabileceğimizi konuştuğumuz verimli ve güzel geçen bir toplantı gerçekleştirdik. Ayrıca son dönemdeki çözüm formüllerinin bizim talebimiz olmadığını, çözümün tek ve bunun da 4447 nolu yasanın geriye dönük olarak çıkarılmasının iptalini, çözümün herkesi kapsaması gerektiğini gerek İzmir Eyt Derneği Başkanımız Doğan Türker tarafından gerekse bu mağduriyeti yaşayan kaderdaşlarımız bir kez daha dile getirdi.

Bizler bir zincirin halkası olarak bir olursak , birlik olursak ve her defasında bu halkayı genişletirsek  güçleneceğimizi  ve bu gücümüzü de sonuca ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz..

Torbalı ilçe Sorumlularımız ve Eyt’li kardeşlerimizdeki kararlılık, sabır ve çalışma azmi; mağduriyetimizin çözümü için hedefe ulaşacağımızın bir göstergesidir.

Bu toplantının yapılmasında emeği geçen Torbalı İlçe Sorumlularımız; Gülay TUNALI, Murat KEKLİK, Alaaddin AKKUL, Aziz EROĞLU ‘na ve bizlere desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan  Erkan Akın ‘a katkıları için tekrar teşekkür ederiz. Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız… İzmir EYT SYD”

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla