Spor
Antalyaspor yönetiminden tedavi gören çocuklara 23 Nisan ziyareti
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen etkinlikte Özgecan Aslan Gençlik Merkezi gönüllüleri, kostüm ve süslemelerle Şehir Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Ziyarete, Antalyaspor Yönetimi ile teknik direktör Emre Belözoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan da katıldı. Belözoğlu, hastanede tek tek ilgilendiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi, Antalyaspor formaları giydirildi. Ziyaret hem çocuklara hem ailelerine moral oldu.
BELÖZOĞLU: MUTLULUKLARINI PAYLAŞMAK ÇOK KEYİFLİ
Çocuklarla keyifli vakit geçirdiklerini kaydeden Emre Belözoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürkün çocuklara armağan ettiği bayramımız ülkemize birlik ve dirlik getirir. Çocuklarımızın yanında olmak ve onların enerjisini hissetmek bugün bize nasip oldu. Onların da bu gününde mutluluklarını paylaşmak çok keyifli” dedi.
“SİVASSPORA GÖRE AVANTAJLIYIZ
Antalyaspor- Sivasspor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, “Ligin artık sonu. 11-12 maç gayet iyi gitti. Sivasspor çok zor durumda, biz onlara göre avantajlıyız. Avantajımız olmasına rağmen her maçı kazanmak için oynayacağız. Önceliğimiz kendimizi matematiksel anlamda rahatlatacak pozisyona getirmek. Oyuncular iyi çalışıyor. Mevsimsel anlamda Sivasta hava Antalyaya göre değişik. Buna da dikkat etmek lazım. Sivasın pozisyonunu düşünürsek, onların son çırpınışları. Başlarında tecrübeli bir teknik adam var ve bakıldığında isim yapmış bir takım. Bizim için de onlar için de kolay olmayacak. Matematiksel olarak her şey bitmedi. Her ne kadar arada fark olsa da hedefimize doğru ilerliyoruz. Biz iyi başladık. Antalyaya ve spor camiamıza da bu yakışır” diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Servis dış plan görüntü
-Kostüm giyen gençlerin çocukları eğlendirmesi
-Çocukların yüzlerini kalem ile boyanması
-Futbolcuların çocuklarla birlikte görüntüsü
-Emre Belözoğlu’nun çocuklara forma hediye etmesi
-Çocuklarla toplu resim
-RÖP 1:Emre Belözoğlu
-RÖP 2: Yavuz Gürhan
-Detaylar