Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Muğla- Bodrum’a denizden 1874 turist

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MUĞLA’nın turistik ilçesi Bodrum’a, Marella Discovery – 2 kruvaziyeri 1874 turist getirdi. Kente gelen turistler tarihi noktaları gezerken, sıcak havanın tadını çıkardı.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’a sezonun 3’üncü yolcu gemisi Bahamalar bayraklı 264 metre uzunluğundaki Marella Discovery – 2, saat 08.00da ’tan geldi. Yunanistanın Mikonos Adasından gelen yolcu gemisi Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi’ne demirledi. Gemide ağırlıklı olarak İngiliz olmak üzere 1874 yolcu ile 739 personel bulunduğu belirtildi. Gemiden inen turistlerin bir bölümü ilçedeki tarihi noktaları ziyaret ederken bazıları da sıcak ve güneşli havanın tadını yürüyüş yaparak ve kumsalda uzanarak çıkardı.

Marella Discovery – 2nin, saat 18.00de Heraklion Limanına gitmek üzere Bodrumdan ayrılacağı bildirildi.

Haber- Kamera: Fırat AKAY / BODRUM (Muğla),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir