Sosyal medyada bizi takip edin

Tüm Haberler

YALOVA – Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yalovada fırına ekmek almaya giderken başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Suriye uyruklu Khaled Hammo (6), yaralandı. Tedaviye alınan çocuğun, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde meydana geldi. Suriye uyruklu Khaled Hammo, ekmek almak için evden çıktı. İddiaya göre, bu sırada başıboş bir köpek bir anda Hammoya saldırarak boğaz, karın ve bacaklarından ısırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpek, çocuğu bırakıp uzaklaşırken, ihbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Hammo, ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edildi. Nefes borusunun delindiği belirlenen Hammonun sağlık durumu ciddiyetini korurken, ailesi ise hastanede gözyaşı döktü.

BENİM KIZIMA DA KÖPEK SALDIRDI

Mahallede, 10 gün önce kızı Meryem Karahasana (22) da bir köpeğin saldırdığını söyleyen İskender Karahasan, “Kızıma da maalesef köpek saldırdı. Belediyeyi aradım, Toplayacağız dediler. Bekledik burada ne gelen var ne giden. Hastaneye götürdük kızımı, aşı yaptırdık. Bu durum küçük bir çocuğa mal oldu. İlk başta önlem alınsaydı bu saldırı olmazdı. Köpekler burada toplu olarak dolaşıyorlar. 10-15 tane köpek dolaşıyor. Önlem alınmasını istiyorum. Kızım işten geldiğinde her gece gidip, arabamla aşağıdan kendim alıyorum. Güvenemiyorum daha” dedi.

Haber-Kamera: Zehra BAYKAL/ YALOVA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir