Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İş insanını silahla tehdit edip, 2 milyon lira haraç istediler

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 28 Şubatta saat 21.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesinde meydana geldi. Bir süre önce iş insanı E.U.yu telefonla arayan kişi, “Bize 2 milyon lira vereceksin. Yoksa sonu kötü olur” diyerek haraç istedi. E.U. bu parayı vermeyi reddetti. Bunun üzerine M.A. ile E.E. otomobille evinin önüne gittikleri E.U.nun otomobilinin önünü kesti. M.A., belinden çıkardığı tabancayı E.U.nun başına dayayıp, “Ağabey seni arayacak, telefonunu aç” dedi. E.U.nun bağırarak yardım istemesi üzerine M.A. ile E.E., otomobile binip, olay yerinden kaçtı.

KAMERALAR İNCELENDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki ve güzergahtaki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Şüphelilerin saklandığı adresi belirleyen ekipler, 2 kişi ile onları azmettirdiği öne sürülen Mazlum O. ve olayda kullanılan otomobili kiralayan Samet İ.yi, adreslerine yapılan eş zamanlı baskınlarda yakaladı.

2 TUTUKLAMA

Emniyete götürülen M.A. ile E.U., sorgularında, kendilerini Mazlum O.nun azmettirdiğini, E.U.nun göndereceği paradan pay vereceğini söylediğini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A. ile E.U. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Olayla ilgilerinin olmadığını öne süren Mazlum O. ve Samet İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Mazlum O. (önde), Samet İ (arkada). Fotoğraf: Adana, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir