Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Kütahya – Kocayayla geçidinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KÜTAHYA’nın Domaniç ilçesinde hava sıcaklığı sıfırın altında 7 dereceye kadar düşerken, aralıklarla etkili olan yağışla birlikte 1500 rakımlı Kocayayla geçidinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı.

Domaniç ilçesini Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlayan 1500 rakımlı Kocayayla geçidinde etkili olan kar günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye kadar düştüğü ilçede Kocayayla geçidinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Bölgede buzlanma ve sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber-Kamera: Mustafa YİĞİT/DOMANİÇ(Kütahya),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir