Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Ankara’da tüfekle öldürülmüş 4 köpek bulundu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANKARAnın Yenimahalle ilçesindeki boş arazide, tüfekle vurulmuş ölü 4 köpek bulundu.

Yenimahalle ilçesindeki boş arazide yaşayan sokak köpeklerini beslemek için bölgeye gelen bir grup hayvansever, 4 köpek ölüsü ve 1 yaralı köpek ile karşılaştı. Köpeklerin tüfekle vurularak öldürüldüğünü gören hayvanseverler, durumu polise bildirdi. Yaralı köpek ise veterinerde tedaviye alındı. Bölgede incelemede bulunan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

SALDIRGAN DEĞİLLERDİ

Hayvansever TuÄŸba Zümbül, köpeklerin sabah saatlerinde bulunduÄŸunu belirterek, “Özellikle bu bölgeyi besleyen 2 arkadaÅŸ var. Dün gece zaten silah sesleri duymuÅŸlar ama onlar anlamamış ne olduÄŸunu. Åžu an burada bir katil var. Duracak gibi görünmüyor. Çünkü biz aÅŸağıda diÄŸer köpeklere bakarken yukarıda 1 köpek daha vurulmuÅŸ. Åžu an buralarda bir katil dolaşıyor. Bilmiyoruz ne yapacağımızı. Daha önce burada böyle bir olay yaÅŸanmadı. Dünden beri köpekler vuruluyor. Åžu an 4 tane, 1 tanesi de klinikte can çekiÅŸiyor. Vurulan 5 tane köpek var. Burada 20ye yakın köpek vardı; hangisi ölü, hangisi deÄŸil bilemiyoruz. Zaten beslediÄŸimiz köpekler saldırgan köpekler deÄŸil, insandan korkan köpeklerdi” dedi.

Haber-Kamera: Mikail KARAMAN-Muhammet BAYRAM/ANKARA, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir