Türkiye
Kız arkadaşının taciz edildiği iddiasıyla 3 kişiyi öldürmüş
![](https://r.songelisme.com/2025/02/kiz-arkadasinin-taciz-edildigi-iddi-558611-son-gelisme.jpg)
![](https://r.songelisme.com/google-news-icon.png)
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi’ndeki medikal ürünler satan bir iş yerinde meydana geldi. Kız arkadaşı A.A.nın staj yaptığı iş yerine çift tabancayla gelen Talat Ateş, işletmeci Fuat Kalaycık (64) ile damatları Özgür Ozan Ekinci (43) ve Oğuzhan Söylemezlere (29) peş peşe ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan Kalaycık, Ekinci ve Söylemezler kanlar içinde yere yığıldı, Ateş ise otomobiline binerek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolde, kayınpeder ve 2 damadının hayatını kaybettiğini belirlendi. Savcının ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 3 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Talat Ateş, Sarıçam ilçesi Hekimköy Bulvarında yakalandı. Olayda kullanılan 2 tabanca da ele geçirildi.
Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Talat Ateş ifadesinde “Kız arkadaşım orada staj yapıyordu. İş çıkışı aldığım kız arkadaşımdan, taciz edildiğini öğrendim. Eve gidip silahlarımı aldım. Daha sonra kız arkadaşımın staj yaptığı iş yerine gelerek eylemi gerçekleştirdim. Bir anlık cinnetle yaptım, çok pişmanım” dedi.
Polisin bilgisine başvurduğu A.A. da Fuat Kalaycıkın kendisini elle taciz ettiğini iddia etti. A.A. konuyu anlattığı sevgilisi Talat Ateşin de öfkelenerek olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü.
![](https://r.songelisme.com/2021/04/songelisme-e1619686428439.png)