Connect with us

EKONOMİ

Numan Kurtulmuş’tan EYT açıklaması!

Yayınlanma tarihi:

EYT ile ilgili hükümet çalışma yapıyor mu? Bu soruyu AK Parti’nin en tepe noktasındaki yöneticilerden biri olan Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “EYT meselesi Türkiye’de vatandaşımızın konuştuğu bütün meseleler tabii ki hükümetin gündemindedir.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kayseri programı kapsamında düzenlediği basın toplantısında “emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili hükümetin çalışması var mı?” sorusunu yanıtladı.

Kurtulmuş, şunları söyledi:

“Hükümet dediğin, çatık kaşlı zat değil. Hükümet dediğiniz, sizsiniz, yani millettir. Dolayısıyla hükümet, asla ve asla bizim anladığımız hükümet yani bizim hükümetlerimiz, vatandaşın konuştuğu şeyleri duymazdan gelmez. Vatandaşın talep ve istekleri neyse bunlara kör sağır davranmaz. Bütün bunları biliyoruz. Bir taraftan vatandaşımızın talepleri var. Bir taraftan da bu taleplerin hakkaniyet ölçüsünde karşılanabilecek rasyonel şartları var. Bunlar üzerinde çalışılıyor. Uzunca bir süredir bu konular işte demin konuştuk asgari ücret meselesi, EYT meselesi Türkiye’de vatandaşımızın konuştuğu bütün meseleler tabii ki hükümetin gündemindedir. Parti olarak, iktidar partisinin gündemindedir. Ama bununlar ilgili bizim şöyle bir sorumluluğumuz var. Bununla ilgili meseleler bitmeden kalkıp şöyle oldu, böyle oldu demeyiz. Diyemeyiz, çünkü vatandaşa karşı bizim doğru bilgilendirme sorumluluğumuz da var. Bu meselelerin farkındayız ve inşallah bu konuyla ilgili acil, hakkaniyetli ve gerçekten eldeki imkanları zorlayarak atılabilecek bütün adımlar masadadır, konuşuluyor. İnşallah çözüm bulunacaktır.”

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla