Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

DİYARBAKIR – Narin Güran davasında Rojin’in babası da adliye önünde

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Vanda kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojinin (21) babası Nizamettin Kabaiş, Narin Güran cinayetinin ikinci duruşmasının görüldüğü Diyarbakır Adliyesi önüne gelip, açıklamalarda bulundu. Rojine de sahip çıkılmasını isteyen Kabaiş, “Ben geçen sefer de geldim, hiçbir fayda görmedim. Kimse gözünü açmadı, bana bakmadı. Ben çok insana yalvardım, yakardım, Bize de sahip çıkın, Rojine de sahip çıkın dedim. Biz ayakaltında kalmışız. Bize bir el atın. Bir sorun, Rojine ne oldu? Yardımcı olun, destek olun. Ama öbür sefer hiçbir fayda görmedim. Kimse sormadı. Bu sefer gene geldim” dedi.

DETAYLI İNCELEME İSTİYORUM

Olay günü beyaz bir aracın olduğunu belirten Kabaiş, “Herkesten rica ediyorum, herkesten destek istiyorum. Rojinin dosyasına takipçi olun. Rojin nerede kayboldu? Rojinin başına ne geldi? Kim ne yaptı? Niye götürdüler, oraya bıraktılar? Çünkü Rojini darbettiler, götürdüler 24 kilometre ileriye Molla Kasıma bıraktılar. Kapıları çalıyoruz, kimse kapıyı açmıyor, kimse söylemiyor. Korkmasınlar, Molla Kasıma da rica ediyorum, buradan ses ediyorum. Bardakçı köyüne de sesleniyorum, söylesinler. Sadece bir kadın, O gece bir beyaz araba gelmiş, geçmiş dedi. Onun da plakasını almamışlar, ifadesini alıp bırakmışlar. Ve Rojinin üzerinde 2 tane erkek DNAsı çıkmış, bu da bellidir ki onlar zarar vermişler. Boğazını sıkarak oradan çatlaklık vardır. Rojinin başına ne getirdiler, biz şu anda bilmiyoruz. Yani ölüm hepimizin başının gözünün üstünde yeri var. Hepimiz öleceğiz, buradaki canlılar, insanlar olsun, diğer canlılar olsun herkes ölecek. Ama ölümün sebebini bilmesek o çok zordur, ağır gelir. Rojin nasıl öldürüldü? Rojine ne oldu? Kim ne yaptı? Bu kadar kameralar var. Bu kadar telefon var. Kamera kameraları var, telefon sinyali vardır. O gece orada neredeyse bulabilirler, bu telefon sinyallerine girseler. Bunların hepsini rica ettik. Detaylı bir inceleme istiyorum. Rica ediyorum devlet büyüklerinden. Bize yardımcı olsunlar, Rojine ne oldu” diye konuştu.

Haber- Kamera: Selim KAYA-Gıyasettin TETİK-Özcan ARGİN/DİYARBAKIR,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir