Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

KIRŞEHİR – Evinde tabancayla vurulmuş halde bulunan 9 aylık hamile kadın hastanede öldü; bebeği kurtarıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KIRŞEHİRde, 9 aylık hamile Hatice Albayrak (26), evinde göğsünden tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Tedavi altına alınan kadın hayatını kaybederken, bebeği sağlıklı şekilde dünyaya geldi.

Olay, saat 17.00 sıralarında Ahi Evran Mahallesi 33üncü Sokakta bulunan apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, hamile Hatice Albayrakı, odasına girdiğinde göğsünden tabanca ile vurulmuş halde bulan eşi piyade astsubay M. A. (27) durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 9 aylık hamile olduğu öğrenilen Hatice Albayrak, ilk tedavisinin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hatice Albayrak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Hatice Albayrakın, 1 hafta sonra normal şartlarda doğumu gerçekleştireceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber-Kamera: Fahrettin TOKER/KIRŞEHİR,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir