Connect with us

EKONOMİ

EYT’liler ilk seçimde ne yapacak?

Yayınlanma tarihi:

Son yerel seçimlerde, özellikle İstanbul’da EYT kitlesinin varlığı sonuçlara net olarak etki etti.

İlk seçimde üzerinde EYT yazan binlerce oy pusulasıyla iktidara mesaj verdi EYT mağdurları. Yenilenen seçimin sonucu da ortada. Peki, yıllardır haklarının iadesi için mücadele eden EYT’liler ilk genel seçimde ne yapacak? EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı ve İl Dernekleri Koordinatörü Alper Özüpak yazdı…

Ekonomi kötüleştikçe; yoksulun, dar gelirlinin geçim sorunu artıkça gündeme daha sık gelmeye başlayan seçim yine kapımızı çalmak üzere…

Son yerel seçimlerde, İstanbul’da 20 bin oy pusulasına EYT yazarak, iptal edileceğini bile bile, sadece kendi oy verdiği partinin dikkatini çekenler artık hakları için ve sadece çocuklarını, evlatlarının geleceğini düşünerek oy kullanacaktır.

EYT mağdurları, evet, Antalya, Adana, Ankara, İstanbul, Mersin… Büyükşehirlerde, birçok il ve ilçede iktidarın kaybetmesinin asıl nedeni EYT mağdurlarının tepki oylarıdır.

Peki, erken seçim olsa, 19 yıldır bizi yöneten AK Parti’ye EYT’liler yine tepki oyu atarlar mı?

Seçimden seçime bizi hatırlayanların yanında olmayacağımız aşikar. Bizi görüp de görmemezlikten gelenleri biz de görmeyeceğiz. Bize yaşatılan mağduriyetleri asla unutmayıp, unutturmamak için de hep beraber sesimizi duyurmak için de her ortamı EYT lehine kullanmaya devam edeceğiz.

Seçimden seçime hatırlanan bir kesim olmaktan yorulduk.

Ülkemizin batısından doğusuna kadar sesimizi duyurup, mağdur arkadaşlarımızla hakkımız için mücadelede önde yürümeye, ses olmaya her zaman varız.

Sizlerin desteğiyle sonuna, sonuç alana kadar da EYT mağdurlarının yanında olmaya devam edeceğiz.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla