Sosyal medyada bizi takip edin

Ekonomi

Çiftçilere Son Uyarı! 31 Aralık Sonrası ÇKS Başvurusu Yapılamayacak

2025 üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları, 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek.

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

2025 üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları, 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. ÇKS kayıtlarını yapmayan çiftçiler, başvurularını 31 Aralık günü mesai bitimine kadar tamamlamak zorunda.

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bitkisel üretim yapan çiftçiler, tarımsal desteklerden, hibelerden, tarım sigortalarından ve hazine faiz destekli tarımsal kredilerden yararlanabilmek için ÇKS başvurularını yapmaları gerektiği hatırlatıldı.

TÜM HABERLER İÇİN: Son Gelişme- Türkiye’den ve Dünyadan En Son Haberler

Başvurular, arazilerinin bulunduğu yerlerdeki il/ilçe müdürlüklerine yapılabileceği gibi e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek. İlk kez ÇKS kaydı yapacak ya da önceki başvurularındaki arazi bilgilerinde değişiklik yapacak üreticilerin il/ilçe müdürlüklerine başvurması gerektiği bildirildi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam