Connect with us

EKONOMİ

Dünyanın “İyilik” Token’ı HelpSeed!

Yayınlanma tarihi:

helpseed token

Fiziksel karşılığa sahip bir token daha önce duydunuz mu ? HelpSeed, dünyada fiziksel karşılığı olan ilk ve tek token! Ortaya çıkış amacı ile kendi vizyonunu yaratan Helpseed, dünya üzerindeki kuraklık, çölleşme ve orman yangınları gibi insanlığın geleceğini etkileyen çevre ve doğa felaketlerine odaklanıyor ve tüm insanlığa daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için toplulukları ile birlikte çalışıyor.

Blockchain ağı ile tohumlar topluluk tarafından belirlenen bölgelere belirli periyotlar ile ekilerek toprağa can veriliyor, doğa canlandırılıyor.

Kripto dünyasına ister HelpSeed ile girmiş olun ister hali hazırda bir kripto yatırımcısı olun, portföyünüze ekleyeceğiniz helpseed token ile sizde doğanın korunmasına ve insanlık için daha yaşanabilir bir dünya bırakma vizyonuna katkıda bulunabilirsiniz. Bu farkındalık ile geleceğe fayda sağlamanın vereceği huzur sizi de heyecanlandırıyorsa sizde vakit kaybetmeden helpseed tokenı radarınıza alabilirsiniz.

Gezegenimizde yaşamı tehdit çevre problemlerinin bilincinde olan helpseed, yaşamın devalılığını sağlamak ve gezegen çapında bunun mümkün olacağına inanarak altyapısını hazırlayan bir oluşum. Tamamen çevreye ve doğaya odaklanarak blockchain zinciri temelinde kendi ağını ve topluluğunu kuran bir token üstelik gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyerek bunu uluslararası bir vatandaşlık ilkesi olarak benimsemiştir. Yani helpseed bir sosyal sorumluluk projesidir.

HelpSeed Token Blockchain Teknolojisinin Avantajları

  • • Çağımızın en vizyoner oluşumu ve tokeni olan helpseed projesi blockchain teknolojisini kullanır.
  • • Zincirde yapılan tüm token hareketleri ve bağışlar block zincire kayıt altındadır.
  • • Bağış yaptığınızda hızla kendi adınıza düzenlenmiş bir bağış sertifikası sahibi olursunuz.
  • • Git gide yaygınlaşan bağış yapma kolaylığı, kripto alt yapısı ile dünyaya kolay erişim ve uygulanabilirlik sunmakta.
  • • Projede atılacak olan her adım ve güncelleme topluluk onayını alarak işleme koyulur. Yeterli topluluk onayını alamayan adımlar rafa kaldırılır.
  • • Sivil topluk dernekleri, yardımlaşma grupları ve karşılıklı destek sistemleri ile birlikte küresel pazarda alt yapıyı kurmaya çalışır.
  • • Her yerden erişim kolaylığı ve zamandan yada mekandan bağımsız olarak kullanılabilmesi.

HELPSEED Topluluğu

HelpSeed topluluğu tarafından alınan ortak kararı ve oyları ile şeffaf bir çalışma yürütülecektir ve yıl içinde toplanan bağışlar ile dünyanın belirli bölgelerinde ağaç tohumlarının dikilmesinde bağış olarak kullanılacak ve bu süreç sorunsuz tamamlanacaktır. Ağaç dikme çalışmalarında yapılacak kurumsal ortaklıklar ile iş akışımızı kesintiye uğratmaması için proje en alt dalına kadar nitelikli planlanarak topluluğun tekrar onayını alacaktır.

HELPSEED Token Blockchain Teknolojisi Nasıl Çalışır?

HelpSeed’te Tokenler, satış öncesi ve satış aşamalarında kullanıcıya sunulur. Tokenler belirli süreler boyunca satışta kalır. Satın alınan token üzerinden cüzdan adresi ile lansmana üye olabilir ve telegram grubuna kolayca katılabilirsiniz. Güncel bilgilerin ve oylamanın yapılabildiği bu grup ile toplulukta bulunan Helpseed üyeleri tokenin piyasa gücünü elinde tutarak söz sahibi olurlar.

Tooken Satışı

HelpSeed tokeni, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren başlamak suretiyle pancakeswap ve dodoex gibi merkezi olmayan geniş borsalarda listelenecek ve yıl sonuna kadar 5 farklı borsada da ayrıca coinmarketcap, coinecko ve nomics gibi sektörde adını kanıtlamış ve kripto dünyasının çokça takip ettiği platformlarda gösterilmesi hedefleniyor. 

Tokenomik sistemi aşağıdaki şema şeklinde olacaktır.

Bağışlanan tokenlerin otomatik yakılması ile düzenli bir fiyat artışı sağlanması hedeflenir ve kontrol token yakma işlemleri ile sağlanır.

Ön Satış: 14 Ekim 2021 – 15 gün

Aşama 1: 30 Ekim2021

Aşama 2: 15 Kasım 2021

Yol Haritası ve Zaman Çizelgemiz;

01.06.2021: Organizasyonun BlockChain Üzerinde Kurulmasına Karar Vermek.

01.09.2021: ICO Tabanlı Web Sitesinin Hazırlanması ve Yayına Alınması.

01.10.2021: HelpSeed Platform Geliştirme Çalışmalarının Başlaması.

15.10.2021: ICO Sürecinin Başlangıcı.

15.10.2021: NFT Bağış Sertifikaları Verilmeye Başlanır.

01.01.2022: ICO Sürecinin Sona Ermesi ve Helpseed’in İlk Borsada Listelenmesi.

01.01.2022: HelpSeed NFT Pazar Yerinin Açılışı.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla