Sosyal medyada bizi takip edin

İş Dünyası

DeFacto, kasım indirimlerinde müşterilerine 600 milyon TL tasarruf sağladığını duyurdu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Markadan yapılan açıklamaya göre, DeFacto, ‘Ulaşılabilir Moda’ mottosu ile ‘Kazandıran Kasım’ kampanyası kapsamında her yaşa ve her ihtiyaca yönelik ürünlerini, 1-30 Kasım tarihleri arasında hem mağazalarında hem web sitesinde hem de DeFacto mobil uygulamasına özel indirimlerle sundu.

‘DAKİKADA 24 ÜRÜN SATTIK’

DeFacto kasım ayı boyunca yapılan alışverişlerde müşterilerine 600 milyon TL’lik tasarruf sağladıklarına vurgu yapan DeFacto Online Genel Müdürü Önder Şenol, “Kasım indirimlerinde müşterilerimize tasarruf sağlarken alışveriş alışkanlıklarını da yeniden gözlemleme imkanı elde ettik. 17 milyon kişi tarafından ziyaret edilen web sitemizde dakikada 24 ürün sattık. Web sitesini ziyaret edenlerin yüzde 30’u erkekler yüzde 70’i ise kadınlar oldu. Müşteriler en çok 22.00 ila 24.00 saatleri arasında alışveriş yapmayı tercih etti. Yurt içinde üç büyük ilin yanı sıra Bursa, Kocaeli ve Antalya da yoğun ilgi gösterdi. Globalde ise Mısır, Fas ve Irak’ta kasım indirimleri ilgi gördü” diye konuştu.

EN ÇOK DENİM VE DIŞ GİYİM ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLDİ

Müşterilerin kasım indirimlerindeki alışveriş tercihlerini de analiz ettiklerini belirten Şenol, “Ürün tercihlerine baktığımızda ise denim grubu en gözde kategorilerden olurken popülerliğini daima koruyan kürk, pelüş ceket, kaşe kabanlar, mont, kazak ve denim pantolonlar Kasım kampanyaları döneminde kadın müşterilerin favorileri oldu. Erkek grubunda en çok satan ürünler sweatshirt, mont ve kazaklar olurken çocuk grubunda sweatshirt, pantolon ve montlar tercih edildi. Renk olarak ise siyah ve beyaz renkleri müşterilerimizin en çok tercih ettikleri arasında yer aldı” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • DeFacto kasım indirimlerinde müşterilerine 600 Milyon TL tasarruf sağladığını duyurdu - İstanbul DHA

  • DeFacto kasım indirimlerinde müşterilerine 600 Milyon TL tasarruf sağladığını duyurdu - İstanbul DHA

  • DeFacto Online Genel Müdürü Önder Şenol - İstanbul DHA

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir