Connect with us

TEKNOLOJİ

Sürdürülebilir ve akıllı ürünler evlerdeki yaşam kalitesini artıyor

Yayınlanma tarihi:

BSH Ev Aletleri Grubu, tüketicilerle IFA’da buluştu. Tüketici deneyimi yolculuğu, yapay zekâ, dijital olgunluk ve nesnelerin interneti gibi fonksiyonların desteğini alan marka, fuarda sergilediği sürdürülebilir ve akıllı ürünlerle evlerdeki yaşam kalitesini artırıyor.

BSH Ev Aletleri Grubu’nun her kategoriden inovatif ev aletleri ve akıllı teknolojilerini sergileyeceği Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen IFA’da; Bosch, Siemens ve yeni BSH markası Solitaire’in ürünleri fuarın 1.1 no’lu sergi alanında yer alıyor.

‘TÜKETİCİ BİREYSEL TERCİHLERİYLE TEKNOLOJİYİ VE TRENDLERİ KENDİSİ BELİRLİYOR’

BSH Ev Aletleri Grubu’nun Türkiye CEO’su Gökhan Sığın, bu seneki sergi alanına ilişkin olarak, “Beyaz eşya ve elektrikli ev eşyaları üreten ve satan bir şirket olmanın yanı sıra kişiselleştirilmiş dijital işlev, hizmet ve içerikler sunan bir kurum olmayı da hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde ürünlerimizin yüzde 90’dan fazlasının IP bağlantılı olmasını hedefliyoruz. Bu dönüşümü, en gelişmiş büyük veri ve makine öğrenimi teknolojilerinin uzmanlığıyla birleştirerek sağlıyoruz. Bir diğer önemli trendi ‘Hiper-kişiselleştirme’ olarak belirledik ve bu doğrultuda yapay zekâ daha fazla güç ve önem kazandı. Geleceğin dijital müşterilerinin beklediği akıllı ürünler ve hizmet modellerini tüketiciyle buluşturmak için başarılı adımlar atıyoruz” dedi.

“HEM KÜÇÜK HEM DE BÜYÜK PEK ÇOK EV ALETİ UZAKTAN KONTROL EDİLEBİLİYOR”

Kişiselleştirilmiş dijital işlev, hizmet ve içerikler sunan Home Connect ile bulaşık makinesinden çamaşır makinesine, fırından kahve makinesine kadar hem küçük hem de büyük pek çok ev aleti uzaktan kontrol edilebiliyor ve bu aletler birbirleriyle de iletişime geçebiliyor. Kullanıcılar ev aletlerini dokunmatik olarak ekranda kullanabildikleri gibi, Home Connect uygulaması sayesinde bu aletler sesli asistanlar ve akıllı saatlerle destekleniyor, ev aletlerini sadece açıp kapatmakla kalmıyor, program seçimini, zamanlayıcıyı ayarlamayı, ev aletini Eco moduna almayı ve çok daha fazlasını sağlıyor.

DÜŞÜK ENERJİ KULLANIMI VE DAHA UZUN ÖMÜRLÜ ÜRÜNLER

2021 yılında BSH’nin gerçekleştirdiği küresel araştırmalara göre; tüketiciler, rahatlıktan ödün vermeksizin sürdürülebilir bir yaşam tarzı yürütmeye her geçen gün daha fazla önem veriyor. Ev aleti seçiminde ise uzun ömürlü kullanım, düşük enerji/su tüketimi ve sürdürülebilir malzeme kullanımı ön plana çıkıyor. Hijyen ve yiyecek tazeliğinin yanı sıra gıda israfının azaltılması da önem kazanan diğer bir başlık.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla