Güvenlik

9 aylık çocuğunun kaçırıldığını söyleyip, ağlayarak yardım istedi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AZERBAYCAN uyruklu Esmıra Sadıgova (42), iddiaya göre, yardım almaya gittiği valilik binasından çıkışında, yanına yaklaşan, bir süre dini nikahla birlikte yaşadığı Ümit K. tarafından darbedilip kucağındaki 9 aylık çocuğu kaçırıldı. Sadıkova, sokak ortasında ağlayarak, yanına gelen polisten yardım istedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, Yakutiye ilçesinde yaşandı. Bir süre dini nikahla birlikte yaşayan Esmıra Sadıkova ile Ümit K.’nin çocuğu oldu. Zamanla çift arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik sonucu Sadıkova, Ümit K. hakkında tedbir kararı aldırdı. Daha sonra Sadıkova, yardım talebinde bulunmak için valilik binasına gitti. Görüşmeden çıkan Sadıkova’nın yanına yaklaşan Ümit K., tokat atıp kucağındaki 9 aylık çocuğu alıp kaçtı. “Bebeğimi kaçırdılar” diye ağlayan Sadıkova, yanına gelen polisle ve çevredekilere durumu anlatıp yardım istedi. Polis, Sadıkova’yı Aile ve Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü’ne teslim etti. Ümit K. ise polisle telefon görüşmesi sonrası ifade vermek üzere Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne gitti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version